O nama

Kada odaberete Klanjac d.o.o., birate partnera posvećenog pretvaranju vašeg prostora u utočište čistoće. Ponosimo se poslom koji obavljamo i ne smatramo ga obavljenim dok niste oduševljeni rezultatima.

Tvrtka Klanjac d.o.o. osnovana je 2008. godine kao pravni slijednik Obrta za stolarsko-uslužne djelatnosti. Poslovanje je započelo 1994. godine kao stolarski obrt, da bi se od 1998. godine poslovanje obrta proširilo na obavljanje djelatnosti usluga čišćenja svih vrsta objekata. Klanjac d.o.o. danas posluje u novom objektu koji je izgrađen 2009. godine.

Primarne djelatnosti su proizvodnja (prodaja i ugradnja) stolarije po mjeri, te usluge profesionalnog čišćenja. Klanjac d.o.o predstavlja obiteljsku tvrtku sa dugogodišnjom tradicijom, i širokom paletom proizvoda.

Klanjac d.o.o. čini mlad i stručan tim, koji odlikuje kvaliteta rada te moderna tehnologija, U našem radu, profesionalizam, iskustvo i tehničko-operativno znanje čini jedinstvenu korporativnu imovinu koja nam omogućuje plasman proizvoda i usluga visoke kvalitete. Usluge gradimo profesionalizmu, opsežnom iskustvu i dubokom tehničko-operativnom znanju koje spajamo u korporativnu imovinu bez premca. Ova neprocjenjiva kombinacija omogućuje nam da ponudimo vrhunske proizvode i usluge najvišeg kalibra na tržištu.

Tvrtka koristi lokalne materijale, oblikuje i pažljivo razmatra zahtjeve kupaca prilagodbom proizvoda idejama i željama samih naručitelja. Kontinuirana su ulaganja u opremu i znanje čime tvrtka osigurava prepoznatljivost i konkurentnost.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas već danas za besplatno savjetovanje i dopustite nam da se pobrinemo za Vaše potrebe čišćenja. Uz Servis za čišćenje Klanjac možete se usredotočiti na pružanje najboljeg iskustva svojim gostima dok čišćenje prepuštate našim sposobnim rukama. Doživite razliku istinski čistog prostora uz Servis za čišćenje Klanjac!

GDPR